HOME: Onze badkamer in wording

Het voelt alsof ik weer terug ben van een heel lange afwezigheid hier. Het voelt niet alleen zo maar het is ook zo. Na lange drukke maanden in ons nieuwe huis - jaja, je leest het goed! - heb ik besloten om mijn pen en liefde voor de blog nog eens boven te halen.


Op 1 december hebben we de sleutel gekregen van ons droomhuis en besloten we meteen om er in te vliegen. Zo gezegd zo gedaan. Meteen zijn we beginnen schilderen maar ook vooral verbouwen. De grote verbouwingen waren vooral in de badkamer en dit wil ik jullie heel graag tonen want we komen van heel ver. Mijn droom was om een soort van hotel gevoel te creëren in de badkamer en daar zijn wel nog mee bezig maar het is toch al aardig goed aan het lukken.

Hier links zie je hoe de badkamer er oorspronkelijk uit zag. Er was alleen een ligbad en een meubel in de badkamer. Naast de oude witte tegels was het plafond paars geverfd.

Hier rechts zie je het uiteindelijke resultaat. Wij hebben op de plek waar het bad stond een inloopdouche gebouwd. Het badkamermeubel vervangen door een nieuw meubel en aan de andere kant van de badkamer hebben we een bad geïnstalleerd aangezien er plek genoeg was. Nu moet alleen de aankleding nog komen en dan is het helemaal af!

Wat ik heel graag wou - naast een inloop douche en half vrijstaand bad - was een hangend meubel en spiegelkastjes. Om deze goed op te kunnen hangen gebruikten we de Bosch Atino Laser De Laser kun je bevestigen aan de muur en draaien tot hij volledig groen licht geeft waardoor je weet dat hij pas staat.


Het gemakkelijke aan de laser is dat hij op elke ondergrond kan vastgemaakt worden waardoor het heel makkelijk werken is en je vrij bent om alles te doen terwijl je toch je waterpas lijn hebt. Hierdoor maakt werken veel makkelijker, zelfs voor een vrouw (knipoog).


Ik ga alvast nog veel aan de slag met de Bosch Atino laser om nog wat andere DIY projecten te voltooien. De Atino laser is trouwens te verkrijgen bij bol.com en Hubo.


Tot een volgende blog want deze keer ben ik van plan om veel sneller terug te komen!


xoxo Yana