BEAUTY: The Body Shop Adventskalenders

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan, de kerstperiode! Bij kerstperiode kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder leuke beauty adventskalenders. Zo kwam The Body Shop dit jaar met 3 prachtige kalenders. Spoiler allert want één van de drie kalenders toon ik jullie graag in detail!The Body Shop scoort dit jaar met 3 prachtige kalenders:

  • The entry adventskalender - €50

  • The classic adventskalender - €90

  • The ultimate adventskalender - €130


The Body Shop zorgt er altijd voor dat hun kalenders een mooie thema hebben zo focussen ze dit jaar ook weer op zorgzaamheid, gendergelijkheid, ... Zo vind je elke dag op je vakje een mooie quote die je er weer aan doet denken om je steentje bij te dragen aan de wereld.


The Entry adventskalender is de kleinste kalender en is perfect om kennis te maken met het merk of om een voorraad aan reisproucten te verzamelen. Deze klaneder in niet herbruikbaar maar ziet er wel prachtig uit! Er zitten in totaal 24 leuke reisproducten in.


De Classic adventskalender is een mengeling van reisproducten en volwaardige producten. In totaal zitten er 25 stuks in. Deze kalender is perfect herbruikbaar. Zo is het superleuk om volgend jaar deze kalender te vullen en aan iemand cadeau te doen.

De Ultimate adventskalender bestaat uit 25 volwaardige producten. Zo vind je er een mooie verzameling van de beste The Body Shop producten zoals shampoo, conditioner, body sorbet, mascara,... Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders!
Ben jij ook zo dol op de adventskalenders van The Body Shop?xoxo Yana