FASHION: Mijn vriend zijn kledingstijl keuren

Het leek me wel eens leuk om over Thomas zijn kledingstijl te praten in plaats van over mijn eigen kledingstijl. Dus let's go!


Meet Thomas, we zijn ondertussen bijna 4 jaar samen en we kennen elkaar al een dikke 12 jaar. Hij is best gemakkelijk met kleding. Alles past hem snel en hij voelt zich er altijd goed in. Daar ben ik soms jaloers op. Samen met Thomas shoppen vind ik echt geweldig, dan mag ik zijn kleding kiezen en kan ik deze leuk matchen bij mijn kleding! Vandaag koos hij zijn outfit zelf, en ik ga hem raten! Benieuwd?

Thomas is echt het casual chic type. Als het maar goed zit maar toch wat net is. Dat zie je ook meteen aan deze outfit met zijn sneakers en nette hemd. I love it!


Zijn hemdje is echt een van mijn favorieten. Het is een hemd van Tommy Hilfiger. Al zijn hemden bestellen we altijd op www.hemdvoorhem.nl. Zij hebben verschillende soorten overhemden in alle kleuren, maten en van alle merken! Hier kan je een kijkje nemen naar alle overhemden die ze hebben. Thomas kiest altijd voor het standaard model, niet te strak en niet te los, zo pas het helemaal goed bij zijn casual chic look.
Wat ook heel leuk is aan hemdvoorhem.nl is dat je het heel snel in huis hebt en je echt ruime keuze hebt! Bovendien hebben ze niet alleen hemdjes maar ook verschillende andere zaken zoals onderbroeken, t-shirts, sokken, accessoires,.. noem maar op! En je kan er zelfs shoppen voor dames om extra matchy te zijn.Verder draagt Thomas een leuke pantalon in het heel donker blauw/bijna zwart. Deze komt van de H&M en is altijd heel gemakkelijk te combineren met een leuk hemdje of een polo. Om de outfit af te maken koos hij voor witte Fila sneakers. Zo is het casual effect toegevoegd aan deze look. Ook details mogen niet ontbreken. Een horloge, een riem en zijn leuke gouden bril maken de outfit helemaal af!


Ik geef Thomas een 9/10 voor deze outfit! Wat zou jij hem geven?


xoxo Yana