Mijn belastingsaangifte op 5 minuutjes

Eind Juni is toch altijd een van de stressvolle periode voor velen en zo ook voor mij. De “grote” vakantie komt er aan en ik wil dan an beginnen inpakken en plannen maar.. mijn belanstingsaangifte ligt nog te wachten. Zoals elk jaar zie ik er weer tegen op om heel die online aangifte in te vullen en we weer aan te melden op de website, naar de pincode van mijn identiteitskaart te zoeken,... noem maar op. Gelukkig maakt MyMinfin het toch elk jaar gemakkelijker voor ons
Aanmelden in het MyMinfin portaal kan gemakkelijk door de itsme app te downloaden op je telefoon. Van zodra je je wilt aanmelden via de MyMinfin website kan je selecteren voor de itsme optie en moet je je gsm nummer ingeven. Wanneer dat gebeurt is, open je de app op je gsm en aanvaard je je aanmelding. Voila, je zit er in! Gemakkelijker kan bijna niet :). De itsme app kan je ook gebruiken om rekeningen te betalen, moest je geen bakje bij je hebben.


Eenmaal op de MyMinfin website kan je kiezen om hier je balstingsaangifte in te vullen. Ook kan je hier nakijken welk bedrag je eventueel nog moet betalen of terugvorderen. En moest je een eigendom bezitten, kan je ook alle gegevens hiervan terugvinden op My MinFin!


Dankzij MyMinfin en de itsme app was mijn belastingaangifte op nog geen half uurtje ingevuld en hoef ik me er verder geen zorgen over te maken! Gelukkig slaagt de MyMinfin site ook al

Je documenten en loonbrieven op waardoor ik hier niet naar moest zoeken. Heel gemakkelijk als je het mij vraagt.


Volgend jaar wordt het zeker minder stresserend eind Juni :-).


Vergeet jij ook je balstingsaangifte niet te doen voor 16 Juli?


xoxo Yana