De beste moederdagcadeau's scoren

Moederdag komt er weer aan. Over exact 7 dagen gaan we allemaal onze mama's weer EXTRA in de bloemetjes zetten. Om jullie mama iets leuks te kunnen geven ben ik opzoek gegaan naar de 5 meeste orginele cadeau's. Tijdens mijn zoektocht belande ik op de website van DitVerzinJeNiet.nl. Benieuwd naar mijn top 5?


Als eerste begin ik met een super originele snijplank. Deze snijplank lijkt op een perzisch tapijt maar is van glas gemaakt. Wat op zijn beurt heel gygiënisch is. Je kan de snijplank bovendien ook gebruiken als onderzetter voor warme pannen en potten. Zo heb je meteen ook een extra leuk detail op je tafel liggen. Hier kan je de snijplank vinden. Wil je het cadeau toch nog extra pimpen? Koop haar dan een lekkere worst om meteen aan te snijden op de snijplank.


Vervolgens koos ik voor 2 leuke schalen. De schalen zijn beide ideaal om op tafel te zetten tijdens een gezellig avondje met familie of vrienden. De eerste schaal is voor nacho's. Het lijkt een soort vulkaanschaal waar er in het midden plek is voor een lekkere dip en rondom kan je je nacho's plaatsen. Hier kan je de nacho schaal vinden. De finish in touch voor dit cadeau zijn ongetwijfeld nacho's en een lekkere dip.


Bij de tweede schaal is er middenin plek voor prikkertjes of tandenstokers in de vorm van een kleine tipi. Rondom kan je de een lekkere snack plaaten die je met de prikkertjes kan nemen. Ik ben bijvoorbeeld dol op worst of salami. Andere snacks die je kan gebruiken zijn kaas, olijven, tomaatjes, fruit, ... Hier kan je de tipi schaal vinden. Als je dit cadeau wil afmaken kan je lekkere snacks kopen en een potje prikkertjes. Zo kan je mama het meteen gebruiken.Verder koos ik voor een klein hebbeding dat ik zelf graag in de keuken gebruik. Een set van 3 gemakkelijek klemmen. Zelf gebruik ik graag voorraadpotten maar altijd zijn er nog dingen die je niet in een voorraadpot steekt en in de zak gebruikt. Een goed voorbeeld is een mix voor brood of wafels. Vaak zit dan heel je schuif vol met bloem omdat je met een rekker het niet goed dicht krijgt. Dankzij deze klemmen heb je geen vuil meer in je lades en een van de klemmen kan je zelfs gebruiken als schepje. Ik weet zeker dat je mama hier blij mee gaat zijn! Om dit cadeau af te maken kan je 3 pakken wafel of broodmix kopen.Last but not least; Een piknick is altijd leuk maar een klein fietstochtje of een wandeling ook en dan is een hele picknickmand niet zo handig om mee te nemen. Toch wil je je drinken of snacks koud houden tijdens je tocht. Daarom koos ik voor dit mini rieten look a like koeltasje. In het tasje krijg je net voldoende drinken en snacks voor 2-3 personen. Om je cadeau af te maken zou je hier eventueel al een lekker drankje in kunnen steken.Hopelijk heb je nu voldoende inspiratie opgedaan voor een origineel cadeau! Ik ga alvast aan de slag.xoxo Yana