BEAUTY: Poesjes en make-up

Dat ik een echte dierenvriend ben, dat wisten jullie ongetwijfeld al. Dat ik een make-up liefhebber ben, wisten jullie ook al. Maar als je deze 1 combineert dan is het voor mij echt onweerstaanbaar :-). Paul & Joe combineert deze 2 en maakt het dus zo onweerstaanbaar. De kat is voor hun een iconisch symbool en dit zie je dan ook elke collectie terug komen. Zo ook in hun allernieuwste Lente collectie.Het pronkstukje van hun collectie is ongetwijfeld de gele lipstick in de vorm van een kat. Deze nieuwe lippenstiften komen in 18 verschillende kleuren mar de meest opvallende kleur is de gele. De gele kleur gaat de natuurlijke tint van je lippen versterken. Zo zal je de perfecte lip kleur krijgen. Bij iedereen zal deze kleur uniek zijn en dat maakt de gele lipstick extra leuk.
De andere 17 kleuren zijn iets neutraler en zo zit er een fel rood bij, roos, nude, ... Voor ieder wat wils. Ook is de vorm van deze 17 lipsticks iets neutraler maar ook daar denkt Paul en Joe aan. Zo. kwamen ze weer met een super leuke lipstick cover om je lipstick wat op te fleuren. Er zijn 6 nieuwe covers in deze collectie waaronder de bloemen cover die je hieronder ziet.Natuurlijk is de basis van elke lippenstift belangrijk. Ook daar heeft Paul & Joe aan gedacht. Ze kwamen met lipliners in 8 verschillende kleuren. De lipliner breng je best aan onder je lippenstift zodat de kleur van je lippenstift intenser wordt en veel langer blijft. Heet beste van al is dat deze lipliner is ontwikkeld op basis van olie waardoor je lippen niet meteen zullen uitdrogen.

xoxo Yana