FASHION: De perfecte zwemkleding voor hem en haar

Mijn blogbericht stond klaar maar helaas moest ik het aanpassen. Het begon namelijk met de zin 'binnenkort zitten we het altijd zonnige Miam'. Helaas is onze reis afgelast wegens Corona. Of ja, laat ons zeggen hopelijk uitgesteld :-). We zien wel hoe alles loopt maar wij hopen toch nog neer te strijken in Miami in 2020. Tijdens het voorbereiden van onze reis shopten wij alvast onze zwemkleding en die wou ik toch even graag met jullie delen! Aangezien we toch wel wat tijd aan het zwembad en op het strand gingen spenderen zochten we naar een goed merk en zo kwam ik uit bij Protest.
Ze hebben heel veel bikini's voor vrouwen. Ook enkele badpakken maar vooral bikini's die je kan mix en matchen. Zelf heb ik een top 3 van mijn favoriete setjes op een rijtje gezet. Een kleurtje kan nooit kwaad daarom koos ik eerst voor een heel fleurige triangel halterbikini met hawaiaanse bloemen op. Als 2de koos ik voor nog een vrolijkere bikini met felle gestreepte kleurtjes. Het bovenstuk van deze bikini vond ik vooral heel tof omdat het eens iets anders is. Als laatste koos ik voor een heel neutralere bikini in het zwart met kleine witte details. Je kan zelf op deze pagina ook eens neuze tussen alle vrouwen zwemkleding van Protest.


Als je liever zoals mij een halterbikini draagt kan je hier eens piepen en voor een triangel bikini kan je hier eens een kijkje nemen.
Ook Thomas had een leuke nieuwe zwembroek nodig en ik heb me ook voor hem laten gaan. Ik lijst hier ook even mijn top 6(!) zwemshorten voor mannen op. Op vakantie vind ik een lossere zwemshort voor mannen veel mooier en een strak broekje. Nu vind ik wel dat het niet altijd even neutraal moet zijn maar dat er wel eens een printje in mag zitten. De eerste zwemshort die me meteen opviel was van kleur wel vrij neutraal maar er stonden heel veel palmbomen op en dat gaf me echt een vakantiegevoel. Nog een andere vrij neutrale short is de legerprint short. Leger print werkt altijd, naar mijn mening dus die kon echt niet ontbreken. Verder koos ik voor 2 shorts met kleine details op, dit zijn de fel oranje short en de donker blauwe shot met oranje details.. Als laatste koos ik nog een gele en blauwe neutrale short om het lijstje af te maken. Hier kan je ook tussen de mannen zwemkleding snuffellen.Kan jij ook niet wachten tot je op het strand ligt?


xoxo Yana