BEAUTY: Mijn geheim voor mooi haar

Een tijdje geleden ging ik hopeloos opzoek naar een nieuw merk om mijn haar gezond te houden. Ik heb best een lastige haarstructuur. Aan mijn hoofdhuid wordt mijn haar snel vettig en mijn uiteinden zijn vrij tot zeer droog. Zo is het altijd moeilijk om een product te vinden voor mijn haar. Bovendien groeit mijn haar al een tijdje niet meer zo goed en snel als voorheen en wou ik de groei en sterkte daarom ook graag verbeteren. Zo botste ik op het merk HairLust.Al een tijdje gebruik ik de shampoo en conditioner van HairLust. Zelf koos ik voor de roze varriant. Deze is ontworpen om haar te herstellen en sneller te laten groeien. Het herstellen had ik niet persé nodig aangezien mijn haar vrij gezonds is sinds ik het korter geknipt had maar het groeien wou ik wel graag. Ik heb nu een tijdje "kort" haar gehad en wil graag terug een stukje langer gaan. Of de shampoo en conditioner echt mijn haar laat goeien, kan ik nog niet zeggen maar hij voelt alvas theel fijn aan en ik heb nooit knopen in mijn haar.Naast de shampoo en conditioner kan je ook kiezen voor hun haar vitaminen. Deze zijn ook ontworpen om je haar te laten groeien. Ze hebben hier 2 soorten in; de gummies en de capsules. Deze zijn dan ook nog eens onderverdeeld in mannen en vrouwen. De gummies lijken net frambozen snoepje sen zijn eigeniljk ook nog heel lekker. De Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan smaak en welzijn. Het hoge gehalte aan o.a. biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken. Om het beste resultaat te hebben neem je best 3 gummies per dag, 3 maand lang.


Hebben jullie al eens iets gebruikt om je haar?


xoxo Yana