LIFE: Mijn nieuwe gsm heeft 2 schermen

Onder het motto 'mijn leven gemakkelijker maken', gebruik ik sinds kort de LG G8X Dual screen. Jaja, je leest het goed: twee schermen! Het gemakkelijke aan deze gsm is vooral dat je het toestel op zich ook afzonderlijk kan gebruiken. Pas wanneer je nood hebt aan meer info en zichtbaarheid, kan je het 2de scherm aankoppelen en is dit super gemakkelijk te gebruiken. Benieuwd wat mijn ervaringen zijn? Lees snel verder!
De LG G8X Dual screen is een vrij groot toestel. Beide kanten hebben een 6,4" Oled edge-to-edge scherm, dit wil zeggen dat er geen knop is onderaan maar alle knoppen langst de zijkant van het toestel zitten. Om de gsm te ontgrendelen kan je de fingerprint gebruiken die zich op je scherm bevindt. Door onderaan je scherm je vinger te plaatsen zal de gsm ontgrendelen.
De frontcamera heeft maar liefst 32MP en de camera achteraan is een dubbele camera van 12MP en 13MP met een wide angel van 136°. Dit wil zeggen dat je hiermee een heel ruim shot kan nemen van dichtbij. Het pluspunt aan de camera is ook dat je portretfoto's kan maken van zowel mensen, voorwerpen als dieren. Als hondenlover is dit echt iets belangrijk! :-)Het dual screen is een afzonderlijk scherm in de vorm van een hoesje, waar je je gsm in vastklikt. Van zodra je gsm in het hoesje is geklikt, kan je het koppelen. Let op, het koppelt niet automatisch. Dit moet je echt handmatig aanduiden. Van zodra je schermen gekoppeld zijn kan je wel tal van dingen gemakkelijker doen. Een voorbeeld daarvan is een foto nemen van boven af. Je kan er voor zorgen dat je bijvoorbeeld tijdens een concert perfect kan zien waarvan je een foto trekt, terwijl je je handen in de lucht steekt. Andere leuke dingen zijn bijvoorbeeld dat je toetsenbord op het ene scherm kan staan en je het andere scherm volledig ter beschikking hebt om je mails of sms'en te typen. Nog een laatste voorbeeld zijn enkele spelletjes die speciaal ontworpen zijn voor de LG G8X Dual screen.


Verder zijn er nog enkele voordelen aan de gsm:

  • 4,000 mAp batterij waardoor deze enorm lang mee gaat

  • Draadloos opladen is mogelijk

  • Uitbreiding van geheugen mogelijk tot 2TB (met SD kaart)

  • Contactloos betalen is mogelijk
De LG G8X Dual screen kan je verkrijgen bij alle LG verdelers voor een aanbevolen prijs van €899.


xoxo Yana