FOOD: Non-alcoholische dranken tijdens Tournée Minérale

Het staat weer voor de deur, tournée minérale.. Jaja en uiteraard doe ik dit jaar mee! Vorig jaar deed ik niet mee maar dit jaar wil ik toch even een detoxen want het is nodig. Om eerlijk te zijn drink ik graag een glaasje schuimwijn of kriek, hoe zoeter hoe beter. Om de gezelligheid 's avonds onder vrienden te bewaren ging ik opzoek naar een alternatief.


Hierbij een lijstje van mijn top 5 non alcoholische drankjes voor een gezellige avond tijdens tournée minérale.

  • Vintense Ice Belilini 

  • Vintence Ice Hugo

  • Vintence Ice Spritz 

De Vintense drankjes zijn allemaal 0% en heeeeerlijk te drinken als aperitief. Je kan ze best serveren met ijsblokjes en een schijfje fruit. zo gebruik je best appelsien bij de Spritz, limoen bij Hugo en peach bij Bellini.


  • Fruitwater

Een lekker alternatief voor overdag. Zelf maak ik dit liefst met frambozen, aardbeiden, blauwe bessen,.. Dan krijgt het water ook meteen een super mooie kleur en is het extra leuk om te drinken. een handje fruit er bij eten kan ook niet slecht zijn :-)

  • Mocktails

Mocktails zijn ook het perfecte alternatief voor cocktails, als dat niet voor zich spreekt. Zelf experimenteer ik heel graag of zoek ik op het internet verschillende recepten op. Zo vind je bijvoorbeeld op de website van tournée minérale zelf al verschillende opties.

Ik weet alvast dat ik deze maand geen dorst ga lijden! 

xoxo Yana