LIFE: Mijn voornemens voor 2020

Het nieuwe jaar is al een tijdje begonnen en zo zijn ook mijn voornemens begonnen. Ik heb mezelf voorgenomen in 2020 om meer aan mezelf te denken. Zowel aan mijn gezondheid (want ik ben vaak ziek geweest het afgelopen jaar) maar ook aan mijn lichaam. Ik wil me beter in mijn vel voelen en daarom begin ik het jaar gestart met WW.
Ik heb ga me 3 maand inzetten om er volledig voor te gaan. Wij vertrekken eind Maart op vakantie dus ideaal. Vermageren wil ik sowieso maar ik wil vooral fitter en gezonder zijn en dat vermageren is eerder bijkomstig.


De app van WW helpt me wel enorm. Je vind er super veel recepten in die je helpen met gezond te eten. Ik ben echt geen keuken princes maar wil wel erg mijn best doen om gezond te koken. Eigen inspiratie heb ik echt nauwelijks omdat ik nooit weet wat ik moet combineren en hoe lang het in de oven moet bijvoorbeeld. Dankzij de app kan ik echt gemakkelijk inspiratie op doen en lekker, gezond koken.Verder kan je ook gemakkelijk andere voedingsmiddelen vinden in de app en je smartpoints tellen. Zo weet je exact hoeveel je mag eten en niet, hehe :-). Ik ben alvast 3 weken bezig en ben er heel tevreden mee. Nog 2 maand te gaan! YES I CANNNNNNNN


Ps: Als je ook eens WW zou willen testen, momenteel kan je op mijn Instagram een 3 maand abonnement winnen!


xoxo Yana