HOME: Sfeer in huis met een defuser

Al een lange tijd ben ik aan het overwegen om een defuser in huis te halen. Thomas is niet altijd even grote fan van speciale geurtjes maar ik heb hem toch kunnen overtuigen om de Phytosun aroma defuser aan te schaffen! De defuser is heel gemakkelijk in gebruik. Je doet er water in en enkele druppels aroma naar keuze en steekt hem in het stopcontact. Door middel van 1 knop kan je hem aanzetten en begint die te verstuiven.
Wij hebben twee hondjes dus voor ons is dit ideaal. Soms zijn er nare geurtjes en door de defuser hebben we daar helemaal geen last meer van. Ook bij het slapen merkten we dat we moeilijk in slaap geraakten de laatste tijd en Phytosun heeft hier een specifiek aroma voor. Ik zet dit ongeveer 30 minuutjes voor we gaan slapen op en het doet me helemaal ontspannen. Ik ben er van overtuigd dat dit me niet in slaap helpt maar het helpt me wel helemaal tot rust komen wat mijn slaap dan weer opwekt.


Mijn andere favoriete aroma's zijn:

  • Citroengras

  • Kruidnagel

  • Lavendel

  • Pepermunt


De Phytosun lijkt me overigens ook een leuk kerstcadeau! Je kan hem momenteel op bol.com score voor een promoprijs van €44.


xoxo Yana