LIFE: Hoe ik zondig maar toch niet helemaal

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over mijn uitdaging van Weight Watchers. Ik ging in Juni een challenge aan waarbij ik 30 dagen lang Weight Watchers ging proberen. Dit houdt in dat je gezond gaat eten maar vooral dat je alles gaat omzetten in punten en deze punten gaat tellen. Nu om eerlijk te zijn waren deze 30 dagen best een uitdaging aangezien ik een enorme bourgondiër ben. Toch wou ik weer iets doen aangezien de feestdagen in aantocht zijn..

Weer een challenge zag ik even niet zitten en daarom besloot ik om enkel mijn maaltijden te vervangen door WW maaltijden. Deze testte ik toen ook al en ze waren me enorm bevallen. Ik bestelde een enorme lading WW producten via hun website en deze testte ik 3 weken lang uit. Je kan echt alles vinden van eten, niet alleen versnaperingen (waar ik vooral fan van ben) maar ook vaste maaltijden, havermout, brood, dressing, chocolademousse, sauzen, ... Echt een hele boel!Het gemakkelijke is vooral dat ik met deze snacks enorm veel gezonder ging eten ondanks dat ik niet minder ging eten. Een koekje verving ik bijvoorbeeld door een snack. Deze waren meestal gemaakt van soja of kikkererwten ipv aardappelen. Zo lijkt het alsof je een soort van chips eet maar dan veeeeel gezonder en even lekken.


Hier kan je alle snacks zelf shoppen.


xoxo Yana