FASHION: Hoe herken je perfect shapewear

Shapewear of corrigerend ondergoed wordt vaak verborgen gehouden om in een doofpot gestoken. Echter kan shapewear heel vrouwelijk zijn en is het niet alleen om kleine overschotjes weg te werken maar ook om mooie vrouwelijke vormen in de kijker te zetten want zeg nu zelf, dat mag toch wel zeker! Er zijn 3 stappen om perfect shapewear te ontdekken in mijn ogen.Deze stappen overloop ik graag met jullie en licht ze in detail toe.


Stap 1: De elasticiteit /aanspannendheid

Het is heel belangrijk dat shapewear elastisch is, alleen zo kan je het gewenste resultaat creëren. Je moet vooral kijken dat het mee beweegt wanneer jij zelf beweegt. Meestal is de elasticiteit genummerd zo is het bijvoorbeeld bij Hunkemöller aangeduid met levels. Level 1 is niet super spannend maar lever 3 dan weer heel aanspannend


Stap 2: De juiste maat

Omdat shapewear toch vrij strak is, hebben mensen snel de nijging een maatje groter te kopen. Uiteraard loop je dan een beetje je doel voorbij. Je moet zeker je juiste maat kopen in shapewear en meestal raad ik zelfs aan om het te passen en eventueel een maatje kleiner te pakken. Je zal zien dat het meteen ook fijner zit.

Stap 3: Jet moet het mooi vinden

Het belangrijk punt dat velen vaak overslaan, je moet het mooi vinden! Shapewear is er in alle kleuren en modellen en daar moet je eens tussen snuffelen. Net zoals je naar gewone lingerie opzoek gaat, zo ga je ook opzoek naar sexy en mooi shapewear. Hunkemöller heeft hier tal van voorbeelden. Dit is bijvoorbeeld mijn favoriet.Hopelijk ben jij nu een stapje verder geholpen bij het vinden van perfect shapewear!

xoxo Yana