Home: Rowenta Air Force Flex 560

Als jullie me op instagram volgen weten jullie ongetwijfeld dat we met een mega zolder renovation bezig waren. Die is nu écht bijna helemaal af, jeeej! Ook hebben jullie op mijn instagram kunnen zien dat we een tweede hondje hebben! Stitch is nu helemaal deel van ons gezinnetje samen met Gibby. Nu al deze verbouwingen en de twee hondjes brengen heel veel stof en haar met zich mee. Daarom testte ik de Rowenta Air Force Flex 560. Benieuwd?De Rowenta Air Force Flex 560 is de aller nieuwste draadloze steelstofzuiger van Rowenta. De stofzuiger bestaat in 3 kleuren namelijk rood, blauw en groen. Zelf kozen wij voor de blauwe kleur omdat deze heel neutraal is. Rowenta bracht eerder al de Air Force uit maar de flex variant is wel heel speciaal. Het is de eerste draadloze steelstofzuiger waarvan de steel heet gemakkelijk kan buigen. Dit maakt het heel gemakkelijk om onder tafels, stoelen en zetels te stofzuigen.Bij de stofzuiger komen ook nog 4 hulpstukken die het nog gemakkelijker maken om bepaalde oppervlakken te reinigen zoals een verlengstuk voor tussen de zetels ook een speciale borstel voor stoffen zetels of tapijten en een gebogen stuk voor hoog boven de kasten.


Wat voor mij absolute pluspunten zijn:

- Er brand een led lichtje aan de steel tijdens het stofzuigen

- De flex arm is echt heel gemakkelijk om te gebruiken onder zetels

- Handig in gebruik als kruimeldief

- Makkelijk op te laden met de bijhorende ophangbeugel

- Je moet de knop maar 1 keer indrukken ipv heel de tijd ingedrukt houden

- Het feit dat hij draadloos is, is heel handig


Mijn negatieve punt

- De batterij duur is maar +/- 30 minutenDe Rowenta Air Force Flex kan je vinden in verschillende verkooppunten en online voor een adviesprijs van €399.


xoxo Yana