BEAUTY: Clarins Plant Gold

Exact 3 weken geleden startte ik met het gebruiken van Clarins Plant Gold dus tijd om een eerlijke review er over te schrijven. Benieuwd naar mijn mening of er product dat de gouden deeltjes van planten bezit? Enjoy!


Plant Gold is een dubbele formule van blue orchid face treatment oil gecombineerd met een emulsie. Samen smelten deze 2 als 1 hechte formule op de huid. De textuur is niet vet noch plakkerig en voelt heel aangenaam op de huid. Zelf vind ik het echt enorm belangrijk dat de textuur niet plakkerig is.


Je gebruikt het product best 's ochtends en 's avonds op een gereinigde hals, gezicht en decolleté. Aangezien het product niet plakkend is kan je 's ochtends meteen verder gaan met je make-up en 's avonds meteen in bed kruipen.Mijn mening

Na het 3 weken gebruiken van de Clarins Plant Gold merk ik vooral dat mijn huid soepeler en tegelijkertijd ook strakker aanvoelt. Door het weer leek het vaak alsof mijn huid heel stug aanvoelde en bijna ging scheuren als ik fronste. Dankzij deze formule voelt alles nu veel soepeler aan en kan ik mijn gezichtsuitdrukkingen weer heeeel vlot laten overkomen. Ondanks dat het soepeler aanvoelt, lijkt mijn huid wel veel strakker. Mijn voorhoofd heeft echt weer een strak zicht wat hiervoor wat stugger leek. Ik ben alvast fan.


Je kan de Plant Gold shoppen bij alle erkende Clarins verdelers en ook op de webshop van Clarins zelf die je hier kan terugvinden.


xoxo Yana