BEAUTY: My first Blux box

Ik ben een enorme fan van beauty boxen. Zo ontdekte ik onlangs Blux Box. Een beauty box vol met luxueuze producten,

dat is toch hoe ze het zelf verwoorden. Dus dit nam ik even zelf onder de loop, enjoy!


De box zat bom vol met leuke dingen. Wel viel het me meteen op dat dit geen luxe producten waren maar meer de drogisterij producten. Waar op zich niets mis mee is uiteraard maar wat wel kan wijzen op luxe is het feit dat het allemaal full size producten zijn. Dat komt heel zelden voor bij een maandelijkse box. Maar genoeg gekletst, let's see what's inside!

De twee eerste producten die ik uit de box neem zijn producten van de Garnier Bio lijn. Een Biologische lijn die ze een tijdje geleden uitbrachten waar ik jullie al meer over vertelde in deze blogpost. De twee producten die er in zaten zijn de detox reinigingsgel en de konjac spons. Deze laatste was trouwens mijn favoriet van de heeeeeele collectie dus super tof dat hij er hier ook bij zit.Het volgende product was er echt eentje dat ik toevallig net in de winkel moest gaan kopen. Tandpasta! Velen vergeten het maar tanden horen ook bij beauty dus ik vind het echt geweldig dat deze mee in de box zit. De max white tandpasta's van Colgate zijn dan nog eens super goed dus hier was ik enorm blij mee.

Dan zaten er ook 2 make-up producten in de box. Een lippenstift van Oryza en een oogschaduw van Essence. Oryza kende ik niet dus dat vond ik wel leuk. Altijd fijn om nieuwe merken te leren kennen. De lippenstift was heel gepigmenteerd en mooi mat maar was helaas niet echt mijn kleur, mama was er wel heel blij mee ;-).


De essence oogschaduw vond ik wel echt een teleurstelling voor een 'luxe' box. Essence is een heel fijn budgetproef merk maar ik vond het echt niet thuis horen in dit soort box. Al dat de kleur van de oogschaduw wel heel mooi is.


Dan hadden we nog 2 lichaam- en gezichtsproducten waarvan veel mensen waarschijnlijk het merk niet kennen. Het ene product was een exfoliating face scrub van Optimals en het andere was een hand crème van Umami. Umami leerde ik onlangs kennen als Belgisch merk, wat ik enorm steun! De handcrème heeft een heel frisse geur en voelt enorm fijn aan op de huid. Het formaat is ook echt meeneem formaat en handig om op te bergen. Umami heeft nog veel meer in zijn assortiment dus zeker de moeite om dit Belgische merk in het oog te houden!

Optimals is van het merk Oriflame. Zij hebben een boekje en website met een heel breed assortiment. Ze staan vooral bekend van Oriflame avonden die je bij je thuis kan organiseren en waarbij je al je vriendinnen uitnodigt om alles samen te testen. Een face scrub is nooit fout dus dit product vond ik heel leuk voor de box.

Dan een heel verrassend haar product van Mudmasky. Ik kende het merk nog niet en bij het lezen van de naam dacht ik dat het een haarmasker ging zijn maar het is een 3-in-1 product. Het is een haarmasker, hoofdhuid behandeling en shampoo in 1. Ik ga elke woensdag aquagymmen en daar komt dit echt enorm van pas. Ik heb er niet de tijd om een masker in te brengen en shampoo en daarom is dit 3-in-1 product echt de max.

Last but not least, hét beauty product dat ik altijd in mijn handtas heb zitten! De Merci handy handgel. Deze is suuuper fijn en ruikt zalig. Hij bestaat in verschillende kleuren en geuren en is echt de perfecte cleansing gel voor je handen. Het formaat is super klein en daarom super om in elke tas te steken.

De Bluxbox komt elke maanden uit en komt op €29,95. De prijs lijkt me zeker heel goed en voordelig. Je krijgt tal van producten in full size formaat en dat maakt het extra leuk om er mee aan de slag te gaan! Wel vind ik niet dat de box een luxe box is maar eerder budgetproef al dat dat me niet zou tegenhouden om de box te kopen. Van mij krijgt de box een 7,8/10!

De box kan je hier shoppen.

xoxo Yana