FOOD: Vegetarisch eten

Zoals jullie wete ben ik alles behalve een vegetariër. Toch probeer ik af en toe vegetarisch te eten omdat ik vooral aan het milieu en de dieren wil denken en zo mijn steentje kan bijdragen. Nu heb ik niet altijd veel inspiratie om vegetarisch te koken en daarom kies ik altijd voor een simpele weg. Ondek hieronder mijn top 3 vegetarische gerechten. Enjoy!


1. Vegetarische Spaghetti bolognaise met Manna

Manna maakt het me heel gemakkelijk. Het enige wat ik nog hoef te doen is spaghetti koken en mijn vegetarische bolognaise is helemaal klaar. Er zit s1. Vegetarische Spaghetti bolognaise met MannaMannanaise waardoor het lijkt alsof je stukjes gehakt eet. De smaak is echt even goed als van een gewone bolognaise dus deze vegetarische vervanger vind ik echt top!

2. Vegetarische slawraps

Ik ben een enorme fan van wraps. Om het geheel wat gezonder te maken kies ik voor slawraps. Hierbij wrap je je inhoud in een vel sla ipv in een wrap van deeg. Meestal doe ik humus, gegrilde groentjes en gebakken tofu in de wrap. Allemaal samen in het suuuper lekker.3. Vegetarische bowl

Last but not least een vegetarische bowl. Hierbij kies ik vaak voor zoete aardappelschijfjes. Deze meng ik met wat vers gesneden groenten en fruit zoals edamame, avocado, ... en time to eat. Dit is echt mijn favo optie voor lunch als ik thuis ben dan kan ik alles vers maken en in een kom gooien en hoef ik er niet al te veel tijd in te steken.

Wat is jou favoriete vegetarische gerecht?

xoxo Yana