BEAUTY: Jeffree Star Blood Sugar Pallette

Toen ik op de website van The Make-Up Spot aan het rondneuzen was, kwam ik het perfecte pallet voor mij tegen. Echt een oogschaduw pallet dat op mijn lijf geschreven staat. Het Blood Sugar pallet van Jeffree Sar namelijk. De blood sugar verwijst bij mij naar mijn vriend die diabetisch heeft en de rode kleur die de rode draad is in het pallet verwijst naar de liefde tussen ons. Hoe schattig, toch?


Jeffree Star is al jaren bekend als Amerikaanse beauty YouTuber. Sinds enkele jaren heeft hij ook een make-up lijn en deze breid hij continue uit. Hij komt steeds met speciale trends, kleuren en verpakkingen. Zo is dit doosje helemaal van leer en heeft het slojes zoals een koffer. Het doet je een beetje denken aan een EHBO kistje.

Niet alleen de look van het pallet is goed maar ook de namen van de 18 kleuren zijn helemaal in thema gebleven:

 • Glucose: mat offwhite

 • Sugarcane: mat beige/nude

 • Cake Mix: mat medium bruin

 • Ouch: mat camelbruin

 • Donor: foily brons/goud 'pressed pigment'

 • Intravenous: mat donkerbruin

 • Candy Floss: metallic champagne/roze

 • Tongue Pop: mat zalmkleurig

 • Sweetener: shimmery goud

 • Cavity: mat neonroze

 • O Positive: mat grijs/bruin

 • Root Canal: mat neonpaars

 • Prick: mat neonoranje/rood

 • Cherry Soda: mat rood

 • Fresh Meat: mat bessenrood

 • Blood Sugar: metallic (bordeaux)rood

 • Extraction: mat donkerpaars

 • Coma: mat auberginepaars

Wat erg opvallend is aan het pallet is dat het een rode lijn heeft. Deze verwijst ook naar het 'bloed' dat in de naam voor komt. Verder heb je voornamelijk matte kleuren in het pallet zitten maar ook enkele leuke shimmers en metallic kleuren zoals de kleur Donor.

Het aller belangrijkste is dat dit pallet vegan en cruelty free is. In België is het pallet heet moeilijk verkrijgbaar maar gelukkig kan je het shoppen op The Make-Up spot via deze link voor €53,50.

Ben jij ook zo dol op Jeffree Star Cosmetics?

xoxo Yana