HOME: een boomstam of een spiegel?


Al meer dan een jaar wonen we in ons huisje en nog steeds hadden we de perfecte eyecatcher voor in onze eetplaats niet gevonden. Eerlijk waar, we zijn enorm veel websites, meubelwinkels, markten afgezocht naar een eyecatcher. Ik wou graag iets speciaal, iets wat niet iedereen heeft en nog het aller liefst iets van Belgische makelij. Dat iets hebben we nu gevonden en wil ik jullie heel graag tonen!Na heel lang zoeken botste ik op de website Usi Maison. Een website die gespecialiseerd is in de verkoop van interieur met een grote focus op spiegels. Niet zomaar spiegels maar heel mooie speciale spiegels in alle maten, vormen, prijzen, kleuren en stijlen. Veel keuze dus om mijn perfecte spiegel te vinden. En ja hoor ik vond hem, de perfecte spiegel voor in onze eetplaats!De spiegel die ik vond lijkt op een doorsnede van een boomstam en heeft een diamater van 1 meter. Je hebt echt het gevoel dat je alle nerven kan zien doordat alles heel mooi in detail is afgewerkt. Ook de rand van de spiegel is gekarteld waardoor je het boomstam gevoel nog meer hebt en het lijkt op schors.


De spiegel heet Arbo Boom Spiegel en is van het Belgische merk Deknudt spiegels. Dit vond ik zo leuk. Ik probeer lokale kunst enorm te steunen dus hier sta ik helemaal achter. Uiteraard plakt er ook een prijskaartje aan vast. De spiegel kost €565 maar je krijgt er echt een uniek werk voor terug.


Usi Maison levert je spiegel ook nog eens gratis aan huis in heel België en Nederland waardoor je je geen zorgen moet maken over vervoer want uiteraard zijn sommige spiegels best moeilijk te vervoeren. De levertijd bedraagt ook maar maximum 1 tot 2 weken wat heel weinig is naar mijn mening.


Vindt jij Belgische kunst ook zo leuk?


xoxo Yana