MIJN BEAUTYROOM

Wanneer ik de titel van een kamer begin te typen, begin ik meestal met 'onze' maar over deze kamer kan ik toch wel zeggen dat die van mij is. Mijn beautyroom, YASSS! Eindelijk is die klaar. Ik ben nog van plan om kleine deco dingetjes te veranderen of er aan toe te voegen maar over het algemeen heeft de wel vorm en is het een geheel, zoals ik het wou. Benieuwd?Wanneer je mijn kamertje binnen loopt merk je meteen dat het heel girly is. Er staat een roze sofa die ik kreeg van mijn schoonouders vorig jaar voor kerst. (jaja we zijn er al lang mee bezig!) Zij haalden deze voor mij bij Karwei in Nederland. Het zeteltje is velours oud roze, deze kleur vind ik echt helemaal top als basis voor de hele kamer. Naast de sofa maakte mijn papa een leuk tafeltje met marmeren blad. Papa kan alles met metaal en inox, super handig! Ik kocht dan nog een rond grijs tapijt bij Ikea om het zithoekje af te maken. Uiteraard moet Gibby ook haar plekje hebben in het zithoekje dus kocht in ene mega zitzak bij Karwei in dezelfde stof als de zetel maar wel in het donker grijs. Dit is haar plekje geworden. Als ik me aan opmaken ben komt ze er op liggen, super schattig.De kasten kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Deze komen ook van bij Ikea. Dit kastensysteem hadden we in de living ok al hangen maar de deuren zijn met een ander motiefje. Ik koos voor het bijenwas motief, dit is net nieuw en ik vond het super leuk passen in mijn interieur. Naast de kast zie je een zwarte lamp staan die mijn papa ook voor me maakte en zwart spoot, de zwarte velours lampenkap kocht ik bij Karwei. De paspop mocht niet ontbreken in mijn kamer. Deze is van de Lidl webshop! Ik ben er helemaal gek op, het geeft echt een extra touch aan de kamer. Ook de ananas lamp op de kast is van de Lidl webshop en die kan je hier shoppen.Verder vind je nog enkele leuke perspakketten op mijn kast die ik enorm leuk vond. Zo is er een boek vol met lippenstiften van Bourjois, een doos vol met lippenstiften van Primark, een kusjes toiletzak vol met lippenstiften van Bourjois weer en op mijn tafel ligt dan weer het bekende velvet weel van Bourjois waar ik nog vaak aan draai! Ook heb ik een leuk XOXO vaasje en een ananas vaas op mijn kast staan, deze komen beide van Kwantum en de bloemen er in komen van Ikea. Om wat muziek te hebben in mijn kamer staat mijn Sony boxje er. Deze staat op een goud blaadje dat ik kocht bij Action.Aan de andere kant van de kamer vindt je nog 2 bijzettafeltjes, deze zijn van Lidl en kan je hier shoppen. Op deze tafeltjes heb ik de nieuwe parfum van Lancôme liggen namelijk de Idôle die suuuper goed ruikt en enkele mini staaltjes die ik snel bij de hand wil hebben. Deze producten liggen in leuke schaaltjes die ik vond bij Action en Victoria Juwelen.Dan als we ons omdraaien richting het raam zie je mijn bureau staan. Deze kocht ik bij Home24 kwam helaas beschadigd aan. De service schoot echt te kort op alle vlakken. Dus die website raad ik echt niet aan. Verder is het wel een mooie bureau. naast mijn bureau staat mijn alex 9 door van Ikea die ik van mijn ouders kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag. Op mijn bureau zie je onder anderen mijn make-up lamp van Babyliss en enkele leuke hebbedingetjes. Ik wil graag nog wat meer deco op mijn bureau hebben staan maar ben er nog over aan het nadenken.De grote eyecatcher van mijn kamer is toch mijn muurdecoratie van DeJouwe.be. Op deze website designede ik een een soort van collage voor aan de muur. Deze collage bestaat uit allemaal dingen die ik leuk vind en me meteen doen lachen. De foto's die ik gebruikte komen uit de bibliotheek van DeJouwe. Zij hebben zelf een heel ruim aanbod aan foto's in hoge resolutie. Je kan uiteraard ook altijd je eigen foto's gebruiken maar zelf vond ik deze leuker.Ik koos voor hexagons omdat deze ook terugkomen in mijn kasten. Je kan ook altijd kiezen voor rond of vierkant. Ook het aantal en de grootte van elk stuk kan je kiezen. Zo kan je je helemaal laten gaan in je design. Nadien wordt dit verstuurd en krijg je het in huis om zelf op te hangen. Het aller beste vindt ik dat je deze ophangt met een soort van plakstrips die je muren niet beschadigen. JE krijgt er meer dan genoeg zodat je eens kan testen vooraleer je het echt ophangt.Dromen jullie ook van een eigen beautyroom?


xoxo Yana