BEAUTY: Glamlite Pizza palette


DE BEAUTY ROOM IS ER EINDELIJK! Jeej, na lang wachter is mijn bureau er ook. Een beauty room tour volgt héél snel. Het eerste da ik testte in mijn beauty room was het Glamlite Pizza palette dat ik via themakeupspot.be heb. Op deze site kan je verschillende merken vinden die je niet zomaar in eender welke winkel in België vindt. Een van de merken is Glamlite en laat dat nu een super leuk speels merk zijn dat ik al lang wou testen! Enjoy.Het Pizza palette van Glamlite is echt een heel vel besproken oogschaduw pallet op het internet. Vele YouTubers en Instagrammers hebben het er over net omdat het zo een leuke vorm heeft en weer helemaal anders is dan de basic oogschaduw palletten. Het meest opvallende is meteen de doos. Zoals je verwacht bij een echte pizza zit ook deze pizza in een pizzadoos! De doos is helemaal van karton en doet je meteen wegdromen van een lekkere Italiaanse pizza. (helaas deze is niet om op te eten!)


Wanneer je de doos open doet, zoal een echte pizzadoos, zit er een rond pizzavormig pallet in. Alles klopt van begin tot eind.Wat je ook meteen kan lezen is dat er 18 delicious (overheerlijke) toppings in het pallet terug te vinden zijn. Deze toppings of beter gezegd kleuren zijn dan ook heel zorgvuldig geselecteerd want uiteraard gaan ook deze verder in mee in het pizza verhaal.


De kleuren hebben ook allemaal leuke namen gekregen zoals: Red Onions, Bacon, Ham, Pepperoni, Garlic, Basil, ...


De kleuren zijn ook telkens per 3 gegroepeerd. Dit maakt het makkelijk om een kleurenpallet samen te stellen. Ze zijn zodanig verdeeld dat je ze namelijk voor 1 ooglook kan gebruiken.


Het pallet geeft je enorm veel keuze en je kan er helemaal wild mee gaan. de kleuren rijken echt van groen, rood, roos tot zelfs paarse glitter. In heel het pallet vind je dan ook 3 glitter kleuren terug en verder zijn alle kleuren matt. Bovendien is het pallet cruelty-free en vegan-frendly!


Het Glamlite pizza pallet is verkrijgbaar bij themakeupspot.be via deze link. Momenteel staat het pallet ook aan -25% dus een extra reden om het te kopen, right? :-)


xoxo Yana