BEAUTY: Make-up factory wenkbrauw producten

Wenkbrauwen zijn echt het belangrijkste van heel je gezicht. Ze maken of kraken je look helemaal. Ja kan er heel streng of net heel lief mee lijken. Zelf vind ik het geweldig om mijn wenkbrauwen bij te tekenen en er wat mee te spelen. Soms geef ik ze een iets puntigere hoek en soms een iets rondere vorm. Om ze te kunnen bijtekenen testte ik de nieuwe wenkbrauw producten van Make-Up Factory uit. Benieuwd?


Het eerste product dat ik testte was de ultra precision brow liner. De naam zegt het al zelf, een potlood waarmee je heel precies te werk kan gaan. Aan de ene kant van dit potlood vind je een punt die je er uit kan draaien. Dit vind ik persoonlijk heel handig want mijn slijper ben ik altijd kwijt (haha). Het nadeel aan dit soort producten is dan weer dat er minder product in zit waardoor je product sneller op is. De punt blijft wel altijd heel fijn waardoor je mooi precies kan blijven werken.


De andere kant van het potlood is een borsteltje om te wenkbrauwen te kammen. Tegenwoordig is het erg modern om je wenkbrauwen naar boven te borstellen ipv naar achter zoals we gewend zijn. Dit kwastje zorgt er ook voor dat je de het product op je wenkbrauwen goed kan blenden zodat het nooit 'te veel' is.


De ultra precision brow liner komt in 4 kleuren en zelf heb ik Dark Umber een donkere maar warme kleur. Deze leunt het nauwst aan bij mijn wenkbrauwen. Heel opvallend is dat deze 4 kleuren allemaal donker zijn en er geen blonde kleur te verkrijgen is.

Verder testte ik ook de eye brow powder. Deze is vooral handig als je heel je wenkbrauw wilt inkleuren. Om hier goed mee te werken gebruikte ik de eye contour brush van Make-up factory.


De eye brow powder is enorm compact verpakt waardoor het handig is om mee te nemen. Bovendien is hij verkrijgbaar in 6 kleuren en geschikt voor zowel blond als donker harigen. Zelf heb ik tint Soft Granite, dit is de donkerste tint.


Om mijn wenkbrauwen natuurlijk in te kleuren probeer ik ze van voor iets lichter te kleuren en achteraan donkerder. Zo komen ze heel natuurlijk over. Bij een feestje kleur is ze helemaal donker in zodat ik een strengere look krijg, dat mag wel vind ik!
Vind jij wenkbrauwen ook zo belangrijk?xoxo Yana