BEAUTY: Kruidvat summer

Deze zomer kwam Kruidvat met een limited edition collectie op de markt. Een collectie die je helemaal doet denken aan de zomer en die mij nog even laat nagenieten nu dat de echte zomermaanden over zijn. Het seizoen zit er nog niet op dus nog tijd genoeg om deze reeks goed te testen!

Het product dat er voor mij uit sprong was de handmousse. Deze kwam in 2 geuren, mandarijn en watermeloen. Beide geuren zijn heel zomers en doen je meteen wegdromen van een warm eiland. Het leuke aan deze handmousse is at het geen crème is zoals we gewend zijn. De mousse voelt heel aangenaam en zacht aan. Vanaf je begint te wrijven ga je ook merken dat de mouse verdwijnt en enorm snel in je huid trekt.

Het tweede product is een echte essencial voor elke zomer. Een goede body butter. Zowel tijdens de zomer als de winter is dit nodig. Nu tijdens de zomer smeren we onze benen al wat vaker in waardoor ze droger worden. Ook wordt de huid sneller blootgesteld aan de zon waardoor een extra dikke body butter alleen maar goed kan zijn. De huid heeft nood aan verzorging en daarom is een butter ideaal. Deze is net dikker dan een gewone crème en gaat je huid een diepe verzorging geven.


Zoals ik hierboven al vermelde, scheren we onze benen vaker. Daarom kon scheerschuim en douchegel niet ontbreken in deze lijn. De standaard scheerschuim ruikt wat flets maar deze limited edition van Kruidvat ruikt heel zomers en vrouwelijk. Bovendien zit er Aloë Vera extract in wat erg verzorgend is voor je huid waardoor je minder snel irritaties gaat krijgen.


De douche gel is de perfecte aanvulling op het scheerschuim. Deze ruikt naar kokosnoot en ananas. Twee erg tropische vruchten die je een weg wanen naar het paradijs. Zalig douchen als je het mij vraagt.

Het laatste product dat tot mijn favorieten lijst behoort is de droogshampoo. Een echte must, voor mij toch in ieder geval :-). Dit gaat niet alleen een wasbeurt verlaten maar gaat je ook enorm veel volume geven. Je gaat het gevoel krijgen dat je haar heel vol is, zeker als je dit op proper gewassen haar sprayt. Naast het feit dat dit heel handig is voor volume en het ontvetten van je haar, ruikt deze droogshampoo ook nog een super goed.

Alle limited edition producten zijn momenteel nog verkrijgbaar bij alle Kruidvat fillialen in België.

xoxo Yana