BEAUTY: Biotherm Aqua glow - Plump&glow

Onlangs kwam Biotherm met twee nieuwigheden op de markt de Aqua glow en de Plump & Glow. Twee producten die ik meteen wou uittesten want als je glow zegt, zeg je Yana! Benieuwd naar wat ik er van vond? Enjoy!De aqua glow is een hydraterende crème van lichte textuur. Het gaat er voor zorgen dat je een extra glow krijgt op je gezicht door doffe en oneffen tinten in je huid te bestrijden. Jouw natuurlijke glow komt weer helemal naarboven waardoor het lijkt alsof je straalt. Oneffen tinten kunnen vaak komen door een tekort aan vitaminen of door vervuiling van je huid. Aqua glow gaat je helpen met de Life PlanktonTM en Vitamine C om te stralen!

Best smeer je de Aqua glow 's ochtends en is geschikt voor zowel een droge, gevoelige als vette huid.Volle lippen? YAS GIRL. Welke vrouw droomt daar nu niet van? Dankzij de plum en glow van Biotherm heb je onmiddellijk natuurlijke roze volle lippen. De verzorging zorgt voor enorme hydratatie waardoor lippen automatisch voller gaan worden. Dit effect geeft je een natuurlijke roze mooie lip zonder dat je er veel voor hoeft te doen.


De plum en glow kan je dagelijks meermaals opsmeren en is ook geschikt voor droge lippen.De aqua glow kan je hier shoppen voor €24,50 en de plum en glow hier voor €13,50. Beide producten zijn erg budgetproef en toch van enorm goede kwaliteit. Enorm fijn als je het mij vraagt!Zou jij ook alles doen voor een glow op je huid en lippen?


xoxo Yana