BEAUTY: Nivea Deomilk

Onlangs bracht Nivea 3 nieuwe deodoranten uit genaamd de Nivea Deomilk. De 3 deomilks zijn er om de huid een schoon gevoel te geven en 24u anti-transparant te garanderen. Deze bevatten geen ethylalcohol maar gaat de huid et helpen herstellen van irritaties en gehydrateerd laten aanvoelen. Toch is er een rede waarom er 3 varianten op de markt zijn gedacht. Benieuwd?


De eerste variant is de sensitieve care. De naam zegt het al zelf. Deze is voor een gevoelige huid ontwikkeld. Vaak hebben sommigen last van irritaties onder de oksel door het scheren of door transpiratie. Daarom is de sensitive care aan te raden. Deze is niet agressief onder je oksel en gaat voor een glad en zacht effect zorgen.De volgende variant is dry. Deze gaat voor een langdurig droog gevoel zorgen. Als je vaak transpireert en veel is deze een echte aanrader. Je transpiratie wordt zo goed mogelijk tegen gehouden waardoor je een langer droog gevoel hebt dan met de andere deomilks.


De laatste variant is de fresh. Deze heeft een iets fellere geur en gaat er dan ook voor zorgen dat je langdurig goed ruikt en je fris aanvoelt. Daarnaast zorgt de deomilk fresh voor bescherming van de hydratatie van de huid. Zelf is dit mijn favoriet. Bij het spuiten ruikt die heel goed en je voelt je helemaal verfrist.Alle deomilks zijn verkrijgbaar in de erkende verkooppunten van Nivea in een verpakking van 150ml. Let wel op dat je goed schud met de deomilk alvorens je hem gebruikt anders komt er witsel uit het product dat je niet makkelijk van je kleding krijgt.


xoxo Yana