BEAUTY: Eucerin pH5 soft shower en light lotion

Al jaren gebruik ik de douche olie van de pH5 lijn van Eucerin. Deze kan je kopen in vrijwel elke apotheker en is echt aan te raden voor zowel je intieme zone als de rest van je lichaam. Nu kwam Eucerin met 2 nieuwe varianten de soft shower en de body crème. Deze testte ik ook uit voor jullie. Enjoy!


De Eucerin pH5 soft shower trok enorm mijn aandacht. Aangezien ik de olie gewend ben, vroeg ik me af waar het verschil nu zat. De pH5 producten zijn ideaal voor dagelijks gebruik en zo ook deze soft shower gel. Het gaat zorgen voor een natuurlijke afweer om de huid in stand te houden. De formule is zeepvrij en zorgt voor milde maar doeltreffende reiniging van de huid. Vaak wordt deze gebruikt voor een gevoelige huid maar eigenlijk de lijn geschikt voor alle huidtypes.


Light lotion van Eucerin is de perfecte aanvulling van de soft shower. Deze gebruik je na het douchen of gewoon dagelijks om je huid te hydrateren. De lichte bodylotion is ideaal voor een droge en gevoelige huid. Het gaat er voor zorgen dat je huid veerkrachtiger en minder gevoelig wordt. Het unieke Eucerin pH Balance System bevat pH5 citraatbuffer die de optimale pH van de huid herstelt en ondersteunt. De hydraterende bodylotion bevat ook Dexpanthenol, een werkzaam bestanddeel dat bekend staat om zijn regeneratieve eigenschappen.


Je krijgt het beste resultaat als je beide producten dagelijks gaat gebruiken. De producten zijn verkrijgbaar in alle erkende Eucerin verkooppunten of online.


xoxo Yana