BEAUTY: Garnier Bio lijn - VEGAN

Vegan is een echte trend geworden, het gaat veel verder dan alleen eten of drinken. Nu wordt er ook enorm gelet op kleding, accessoires, ... en zelfs make-up en verzorging. Garnier had dit al in de gaten en bracht een volledige BIO lijn uit die uiteraard ook vegan is. Ik zet 5 producten van deze lijn even op een rijtje. Benieuwd?

De eerste stap is reinigen en daarom is het eerste product de Garnier bio detox reinigingsgel met citroengras. De reinigingsgel gaat zorgen dat je make-up wordt verwijdert en je huid gereinigd is. Het citroengras is met respect voor de natuur verbouwd op Sri Lanka. Wanneer je de reinigingsgel gebruikt, ruik je het citroengras ook erg goed. Dit brengt mij persoonlijk helemaal tot rust.


Zelf gebruik ik liefst de reinigingsgel met een herbruikbaar watje of met mij handen en nadien spoel ik af met lauw water.


Moest je nu toch iets dieper willen reinigen dan alleen met reinigingsgel kan je de botanical cleansing sponge gebruiken. Deze konjac spons week je eerst +/- 3minuten in warm water. Na 3 minuten is de spons klaar om te gebruiken. Je gaat met ronddraaiende bewegingen met de spons over je gezicht. Zo reinig je je poriën intens maar voelt het niet schurend aan door de natte spons. Dit geeft je een heel fris en schoon gevoel.

Voor het aanbrengen van je crème is het nog tijd om toner te gebruiken. Toner zorgt er in het algemeen voor dat je crème dieper je huid in kan en beter gaat absorberen. Daarnaast zorgt de Garnier bio perfectionerende toner met tijm er ook voor dat de huid gezuiverd en verfijnt word en imperfecties gaan verdwijnen. Best breng je dit product aan met een watje over heel je gezicht en decolté na het reinigen van je huid.De Garnier bio anti-age gezichtsolie met lavendel is een van mijn favorieten. Als ik lang in de zon heb gezeten krijg ik een enorm droge huid op mijn voorhoofd. Daarom is olie erg gemakkelijk en echt noodzakelijk tijdens deze periode van het jar. De Garnier bio anti-age gezichtsolie woedt en hydrateerd de huid maar gaat deze ook verzachten en verstevigen. Zo heb je na het smeren een gladde stralende huid waar je van kan dromen.


Je kan de olie zowel 's ochtends als 's avonds gebruiken op je hele gezicht en op je nek in combinatie met een gezichtscrème.

Na het reinigen en aanbrengen van de olie is het tijd voor de dagcrème. Deze crème kan je ook aanbrengen op je lichaam en handen. Het is een soort van herstellende balsem die je huid gaat voeden en hydrateren. Je huid gaat zachter aanvoelen na enkele seconden. De crème heeft een iets dikkere textuur maar is alsnog niet lastig om de huid. Deze crème kan je 's ochtends en 's avonds gebruiken in combinatie met de olie. Afwisselen kan ook altijd!

Alle Garnier bio producten zijn te koop in de erkende Garnier verkooppunten.

xoxo Yana