My garden under control

Een jaar geleden lag er niets in onze tuin. Alleen kiezeltjes en wat bloembakken met onkruid. We hebben dan ook direct onze handen uit de mouwen gestoken om hier iets aan te veranderen. We wouden graag een heel gezellige tuin waar uiteraard gras is voor ons hondje en later voor de kindjes. Een tuin waar je 's avonds gezellig kan zitten en waar je echt van kan genieten. En guess what, we komen echt heel dicht bij nu!We hebben een groot deel van onze tuin met gras bezaait en nu eindelijk is het gras bijna in orde. Jeej, eindelijk! Hier keek ik zo hard naar uit. Om onze tuin te onderhouden langst de de kanten gebruik ik de Black & Decker draadloze trimmer. We hebben namelijk langst de linker kant een stenen padje en langst rechts een muur. Daarom moeten we best veel met de trimmer doen en dit is echt ideaal als die draadloos is. We hebben 3 batterijen die we kunnen gebruiken zo overkomt het ons nooit dat ze allemaal tegelijk plat zijn.

Naast de trimmer hebben we ook een boormachine van Black & Decker. Deze heeft dezelfde batterij waardoor je heel gemakkelijk kan switchen. Tijd besparen is voor ons echt heel belangrijk. Door deze draadloze gereedschap lukt het ons elke keer weer om alles wat sneller te doen. Een kabel achter je aan sleuren is namelijk lastig en kost best wat tijd. Nu nog wat extra hard doorwerken om alles op orde te krijgen en onze droomtuin er van te maken!

xoxo Yana