Devolo Magic 2 maakte mijn leven gemakkelijker

Sinds we in het huis wonen hebben we al heel veel problemen gehad met het internet. Vaak hadden we geen internet in de keuken, de tuin, de slaapkamer,.. bijna nergens dus. We zochten naar verschillende oplossingen maar vonden nooit iets wat echt werkte voor heel het huis, tot nu! Sinds Mei werken we met de Devolo Magic 2. Ondanks dat we zelfs een extra verdiep hebben bijgebouwd, is de verbinding nog nooit zo goed geweest.


De Devolo Magic 2 combineert de krachtigste WiFi-technologieën met de meest innovatieve Powerline-technologie. Het allergrootste pluspunt is dat de Devolo Magic zichzelf installeert. Je hoeft hem enkel in te steken op de plek waar je internet wilt en na enkele seconden ben je ready to use. Super handig! Moes ter nu toch iets onderuidelijk zijn tijdens de installatie kan je de Devolo Home-Network app altijd downloaden. Deze is gratis voor iOS en Android gebruikers en zegt je stap per stap wat je juist moet doen om het te laten werken.
Een ander pluspunt aan de Magic 2 is dat je stopcontacten niet verdwijnen. Er zit een ingebouwd stopcontact in verwerkt waardoor je de aansluiting nog steeds kan gebruiken voor nadere apparaten of lampen.


De Devolo Magic 2 is verkrijgbaar als basisset vanaf €199 online of in hun verdeelpunten.


xoxo Yana