BEAUTY: Syoss Pure Micellar Shampoo

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik heel dik en veel haar. Daarom is het altijd heel moeilijk om een goede shampoo te vinden. Onlangs kreeg ik de Syoss Pure Micellar Shampoo opgestuurd. Om eerlijk te zijn ga ik vaak naar de kapperswinkel om professionele shampoo te kopen maar omdat deze nieuw was, wou ik het toch een kans geven. Benieuwd naar wat ik er oprecht van vond?

Er zijn 2 verschillende versies. Waarvan 1 voor normaal haar en 1 voor normaal tot dik haar. Deze laatste versie besloot ik te testten aangezien ik dik haar heb en er niet vaak shampoo's worden gemaakt voor dik haar.


Heel belangrijk vind ik altijd dat een shampoo silicoon vrij is. Dit was het geval met deze shampoo wat al een enorm pluspunt was. Daarnaast is de shampoo ook vrij van minerale oliën en toegevoegde kleurstoffen. De micellaire technologie werkt als een soort magneet die overtollig talg en onzuiverheden gaat reinigen van de hoofdhuid.


Ik gebruikte de shampoo 2 tot 3 keer per week. In tegenstelling tot andere shampoo's zorgde deze er voor dat mijn haar glad werd en totaal niet ging pluizen, krullen of dik ging aanvoelen. Het leek alsof ik mijn haar had gestyled of gebrushed zonder er iets aan te hoeven doen. Beetje gek maar alsof er een nieuwe wereld voor me open ging. Deze shampoo is dan ook echt mijn nummer 1 favoriet waarvan ik al wat extra back up heb ingeslagen!

Wat hebben jullie echt nodig in een shampoo?

xoxo Yana