BEAUTY: Biotherm Life Plankton

Ik was een tijdje out door gezondheidsproblemen maar nu ben ik weer helemaal on track en klaar om te bloggen. Ik pak meteen uit met mijn nieuwe favoriet van de afgelopen maand. De Biotherm Life Plankton elixir en eye cream. Benieuwd waarom dit mijn favorieten van de maand zijn? Enjoy!

De elixir is een soort serum dat je aanbrengt voor je dag of nachtcrème. Het gaat je huid beschermen, versterken en regenereren zodat het er weer helemaal stralend uitziet onafhankelijk van je leeftijd en huidtype. De elixir bevat een enorm hoge concentratie van plankton waardoor het je huid er na 8 dagen al gehydrateerd zou moeten uitzien. Ook gaan fijne lijntjes op je gezicht verminderen.


Het elixir heeft een heel fijne verkoelende textuur die op een gel lijkt. Je brengt hem aan op een droge huid als eerste stap van je routine. Ik gebruik hem nu heel graag met het warmere weer aangezien ik door de zon uitdrogingen kan hebben op mijn huid maar met dit serum is het zichtbaar minder.

Daarnaast s er ook de eye cream. De oogcrème laat je ogen jonger lijken door de oogcontouren steviger en resistenter te maken. De rimpeltjes of lijntjes gaan zichtbaar verminderen dankzij de hoge concentratie aan plankton die in de oogcrème zit. Ook de oogcrème is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes. De oogcrème heeft een iets dikkere textuur dan het elixir maar voelt nog steeds heel verfrissend aan.


Ik merkte op dat het blauw onder mijn ogen zichtbaar verminderde war me een veel frissere blik gaf.

Het elixir kan je hier shoppen en de oogcrème hier. Uiteraard vind je deze ook bij andere verkooppunten!

Heb jij ook zo een nood aan een verkoelende crème met dit weer?

xox Yana