BEAUTY: Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil

Voor het eerste testte ik een product van Biotherm. De afgelopen maand gebruikte ik deze nachtcrème om mijn droog heden op mijn gezicht weg te werken. Benieuwd of het hielp? Enjoy!De Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil is een formule die vol natuurlijke oliën zit maar toch aanvoelt als een aangename crème. Deze formule kan er effectief voor zorgen dat je huid zichtbaar gladder en steviger wordt en droogheden gaan verdwijnen, zoals bij mij nodig was. Eveneneens gaan rimpels zichtbaar vervagen wat altijd fijn is.De crème-in-olietextuur voelt enorm fris aan bij het aanbrengen en is helemaal niet vettig of plakkerig. Door de koude crème gaat er voor zorgen dat beter wordt opgenomen in de huid.


Gezien de crème toch wel erg voedend is, raad ik aan om hem 's avonds voor het slapen gaan te gebruiken op een gereinigde huid. Je brengt hem over heel je gezicht, hals en decolleté aan om optimaal effect te hebben.Ondanks dat de crème-in-olie toch olie bevat is hij toch geschikt voor alle huidtypes.Je kan de Biotherm Crème-in-olie hier shoppen of bij Planet Parfum zelf voor €63,00.xoxo Yana