LIFE: Fitbit Charge 3

Tegenwoordig is het helemaal trending om je stappen, slaapritme, glazen water,... te tracken. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en daarom schafte ik me een Fitbit Charge 3 aan. De Fitbit maaktje bewuster van wat je doet en niet doet. Benieuwd hoe ik het ervaar? Enjoy!De Charge 3 heeft een klein scherm wat heel leuk is. Het lijkt een beetje op een smartwatch maar het is geen volwaardige smartwatch. De Fitbit kan je wel verbinden met je GSM en dan krijg je al ge meldingen binnen. Het mindere is, is dat je er niet op kan reageren. Daarvoor moet je dan weer je GSM vast nemen. Wat wel handig is, is dat je Fitbit alle gegevens die hij verzameld dan weer op je gsm overzet zodat je alles overzichtelijk op een groot scherm kan zien.Maar wat track je nu juist met je Fitbit? Het voornaamste is je slaapritme en je activiteiten overdag. Zelf ben ik een erg goede slaper, of dat dacht ik toch. Nu dankzij de Fitbit merk ik dat ik slechts 30 minuten vast slaap per nacht en verder altijd licht slaap. Ik word ook meermaals per nacht kort wakker, wat ik helemaal niet wist van mezelf.Verder gaat je Fitbit je stappen tracken en of je loopt of stapt. Alle wordt mooi weergegeven in een curve en het laat je zelfs zien hoeveel fictieve verdiepen je hebt opgelopen en hoeveel calorieën je verbrand hebt. Fitbit Charge 3 meet ook je hartslag. Zo kan je tijdens het sporten zien of je hartslag niet te hoog is.


Kortom is de Fitbit Charge 3 een heel handig hebbeding.


Ben jij je bewust van wat je doet op 24uur tijd?


xoxo Yana