LIFE: Hoe ik mijn WW avontuur aan ga

WachtWatchers of het nieuwe WW daagde mij uit om de 21 days summer body challenge te doen. Ik twijfelde eerste maar heft het uiteindelijk toch aanvaard. Nu zit ik midden in de challenge en vind ik het tijd om jullie een update te geven.De WW challenge begon voor mij op 11/05. Het leek allemaal heel gemakkelijk te beginnen. Het aanpassen van mijn eten leek heel gemakkelijk te gaan en ik miste de tussendoortjes niet. Bovendien had ik allemaal lekkere tussendoortjes van WW die veel beter waren en waarvan de punten goed meevielen.De app was ook heel gemakkelijk. Dit liet me toe om de punten snel te tellen doorheen de dag. Je hebt je gsm altijd bij de hand en alles staat in de app geregistreerd. Zo kan je mooi volgend of je goed zit of niet. De eerste 2 dagen had ik zelfs punten over dus dat was heel motiverend. Vanaf dag 5 is het moeilijker aan het gaan. Ik moet me meer concentreren en zoek echt naar afleiding om niet aan eten te denken. Het voelt alsof ik aan het afkicken ben. De app en website motiveren wel enorm wanneer ik de punten zie.Wat ook heel leuk is, is dat je elke ochtend een mail krijgt met tips en een motivatie boodschap. Dit geeft me elke ochtend weer goede moed om er aan te beginnen.


Als je zelf de challenge wil testen kan je ww.be je eigen programma starten!


Ben jij ook benieuwd hoe mijn challenge afloopt? Volg dan zeker mijn instagram.


xoxo Yana