FOOD: De nieuwe Sodastream Flavors

Sodastream komt elk jaar wel met iets nieuws op de markt. De ene keer is het een nieuwe machine maar de andere keer is het een nieuwe smaak. Deze keer brachten ze een heel nieuw gamma uit genaamd 'Flavors'. Benieuwd?Het Flavors gamma ziet er helemaal anders uit dan we voorheen gewend waren van Sodastream. Dit gamma bestaat uit 4 fruitsmaken:

  • Blackcurrant

  • Orange mix

  • Fruit mix

  • Red berry mix


De Flavors zitten verpakt in een glazen lange fles waarmee je tot 4 liter fruitwater mee kan maken. Dit is al helemaal nieuw voor Sodastream. We zijn gewend dat ze voor de plastic verpakking gaan maar hiermee merken we dat ze nog meer milieubewust worden, wat altijd fijn is. Alle flavors bevatte geen conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.Je kan de Flavors gebruiken met bruisend water dat je produceert door je Sodastream of gewoon met plat water. Om de perfecte smaak te hebben vul je best 1/9 van je glas/fles met één van de Flavors.Ik weet alvast wat mijn lieverlings drankje gaat zijn deze zomer!


xoxo Yana