BEAUTY: Clarins zonnebescherming

Al een langere tijd ben ik fan van de Clarins lip producten. Ze blijven altijd enorm lang zitten en zijn erg gepigmenteerd. Nu werd het tijd dat ik eens iets anders van Clarins ging reviewen. Nu dat de zomer dichterbij komt leek het me perfect om de zonneproducten eens te testten. Enjoy!Clarins Dry Touch Sun Care Cream Face spf 50+

Deze crème is specifiek voor zonnebescherming van het gezicht. Zelf ben ik hier grote voorstander van. Je gezicht is veel gevoeliger dan de rest van je lichaam dus smeer je best zo goed mogelijk in. Ik verkies dan ook een SPF 50 dus dit is top. De crème voelt in het begin vrij vet aan maar trekt heel snel in waardoor je niet met een vet gevoel achterblijft.Clarins Sun Care Lotion Spray spf 50+

Nadat je gezicht beschermd is, is het ook super belangrijk om je lichaam te beschermen. Dit kan prima met de lotion spray. De lotion heeft een heel dunne en vloeibare (bijna lopende) textuur waardoor het gemakkelijk gesprayd kan worden op je lichaam. Met de spray verlies je bijna geen tijd en ben je toch goed bescherm tegen de zon. Let er wel op dat je geen plekjes overlaat, best wrijf je het nog even goed in nadat je gesprayd hebt.Clarins Refreshing after sun gel

Na zonnen moet er ook gedacht worden aan aftersun. Niets is zo belangrijk als je huid nog eens in te smeren zodat het gaat afkoelen en bovendien blijft je bruine kleur langer zitten met deze after sun gel. De gel geeft een heel koel gevoel. Zelf bewaar ik de gel graag in de koelkast zodat ik een optimaal effect van verkoeling kan ervaren.Bescherm jij je goed tegen de zon?


xoxo Yana