Door Gibby een nieuwe stofzuiger kopen?

Gibby is hier nu bijna een jaar en haar haaruitval wordt er niet beter op. Ze ruift enorm maar daar hadden ze ons al voor gewaarschuwd. Nu is het zo dat wij de Dyson V8 hebben waar we heel tevreden over zijn maar omdat Gibby zulk fijn haar heeft kan het soms gewoon niet opgezogen worden op alle plekken of moe tik het reservoir meermailg leegmaken voordat ik heel het huis rond ben. (Bijna niet te geloven toch?!) Daarom gingen wij op zoek naar een alternatief en zo kwam we uit op de Thomas stofzuigers. Benieuwd?

Mijn vriend vond de naam alvast geweldig aangezien hij ook Thomas heet :-), haha. Maar de voornaamste reden dat we deze stofzuiger kozen was vooral omdat hij specifiek is ontworpen voor huidiereneigenaars. Nu heeft Thomas 3 stofzuigers die allemaal perfect zijn voor dieren. Na even zoeken en kiezen kozen wij voor de Cycloon Hybrid stofzuiger. Deze stofzuiger zuigt gewoon met een reservoir waar het stof in terrecht komt of met een water reservoir! Dit vonden we wel heel speciaal dus ging ik het eens testen.


Thomas kwam dus met de eerste stofzuiger op de markt die dierenharen verwijdert en de lucht verfrist. Hat water gaat er voor zorgen dat er een frisse lucht overblijft en je geen geurtjes van je huisdieren ruikt (en dan heb ik het niet over de nare geuren). Alles gaat heel gemakkelijk in zijn werk. Zo hoef je alleen maar de bak te vullen met water. Hierin komt het sotf terrecht terwijl je stofzuigt en ondertussen komt er door datzelfde water een frisse neutrale geur naar boven. 2 viegen in 1 klap. Als je nu toch niet zo een fan bent van het water kan je ook gewoon met het andere reservoir stofzuigen wat hetzelfde werkt als een normale stofzuiger.
De stofzuiger heeft 3 standen die je het gemakkelijk maken om zelf te kiezen welke stond je nodig hebt op een bepaald moment. De stofzuiger wordt gebruikt zonder stofzakken wat het heel femakkelijk maakt. De filter is dan ook wasbaar wa thet gemakkelijk maakt. Maar dan is er nog één heel groot pluspunt van deze stofzuiger en dat is dat hij ook vloeistoffen kan opzuigen! Dit vind ik echt geweldig gezien Gibby vaak haar drinkbak een beetje omstoot maakt dit het me wel heel gemakkelijk.
De Thomas stofzuigers kan je alleen online kopen om hun site . Onze stofzuiger komt op €299,95 en kan je hier shoppen.


Word jij ook zo gek van de dierenharen van je hiuisdier?xoxo Yana