De eerste Pasen in ons huisje

Onze eerste Pasen in ons huisje, of toch niet? Eigenlijk hadden we vorig jaar de sleutels al voor Pasen maar toen waren we nog kleine zaken aan het verbouwen waardoor we het nooit in ons huisje hebben kunnen beleven. Dit wil zeggen dat we alles nog nieuw moesten kopen van versiering en decoratie. Benieuwd naar hoe ik ons huisje versierde? Je kon al een voorsmaakje zien op mijn Instagram :-).Wij hebben een heel secifiek kleuren pallet en eigenlijk passen de paaskleuren daar niet fantastisch in. Ik ben dan ook wat verder gaan zoeken naar heel veel witte tinten. Zo botste ik op de leuke vaasjes in de vorm van ene opengebroken ei of op een witte strakke kip. Dit zijn stuks die best strak zijn en daarom goed in ons interieur passen.Toch wou ik ook een paasboom en wat andere details. Ik heb geprobeerd om het gele met het witte te vermengen en zo de perfecte kleuren te krijgen die niet al te veel vloeken me tons huidige interieur. Bij kerst is het gemakkelijk en koos ik voor rood maar die kleur komt niet echt voor tijdens Pasen. Geel leek me nog wel leuk te gaan met de rode accenten (die ik zo veel mogelijk had weg gehaald overigens).De boom is less is more. Er hangt niet al te veel in maar wel een leuke varriatie. Ik vind hem perfect hoe die is. HIer en daar heb ik nog wat leuke dingen neergezet of gehangen die het helemaal af maken. Ik vind het spijtig dat het binnenkort allemaal al weer weg moet.


Al mijn versiering komt van Rijmenants nv in Zandhoven. Zij hebben altijd een super leuk assortiment aan decoratie en zo hadden ze ook een Paasmarkt waar ik ben gaan piepen en waar ik ales heb ingeslagen. Absoluut weer leuke spullen om enkele jaren mee te overleven in de Paastijd.


Heb jij ook een paasboom staan?


Yana xoxo