Beauty: Nivea Urban Skin Detox

Dat Nivea aan het uitbreiden is, dat wisten we al lang maar nu kwamen ze zelfs met een uitbreiding van hun nog maar recent gelanceerde, Urban Skin Detox lijn. De lijn bestond al uit enkele maskers en een dag- en nachtcrème maar nu wordt daar nog een masker, micellar water en klei gezichtsreiniger aan toegevoegd.


Het micellar water is min mijn ogen de beste toevoeging aan deze collectie. Ik gebruik het elke keer opnieuw om mij te ontshminken. Ook 's ochtends gebruik ik het graag nog eens om mijn gezicht proper te maken. Het micellar water is dan ook echt ontworpen om je huid te reinigen, make-u te verwijderen en je huid te zuiveren.


De 3-in-1 clay wash is naast het micellar water de perfecte aanvulling voor je verzorgingsroutine. Deze gezichtsreiniger bestaat uit natuurlijke klei, groene thee extract en zwarte rijst. Deze gezichtsreiniger is een wash, scrub en masker in één. Het vermindert bacteriën die onzuiverheden veroorzaken en verfijnt de poriën om zo de huid gladder te maken. Als je het als masker gebruikt gaat je huid gematteerd worden en zachter aanvoelen.

Last but not least is er nog een masker toegevoegd aan de lijn. Deze lijn stond al bekend om zijn 3 maskers maar nu is er een nummer 4 die bestaat uit groene thee extract en zwarte rijst. Het masker gaat zorgen dat je huid gematteerd wordt. Dit is dan ook erg geschikt voor mensen me teen normaal tot vette huid. Als je een droge huid hebt, raad ik dit af gezien het je huid lichtjes gaat uitdrogen. Het masker richt zich vooral op het verkleinen van poriën en het verwijderen van dode cellen.

De hele Urban Skin Detox lijn is verkrijgbaar bij alle erkende Nivea verkooppunten. De prijzen liggen tussen de €10 en €3, afhankelijk van het product. Zelf vind ik het enorm fijn om deze lijn te gebruiken in combinatie met een hydraterende dag- en nachtcrème om zo een balans te hebben tussen de producten.


xoxo Yana