BEAUTY: Bourjois always fabulous stick foundcealer

Bourjois staat gekend om hun innovatieve producten. Zo kwamen ze dit seizoen met een stick foundcealer. Een stick met de gemengde formule van een foundation en concealer in één. Super handig voor on the go. Benieuwd naar meer?

De stick foundcealer komt in 10 verschillende kleuren.


#100 Ivoire Rosé

#110 Vanille Clair

#200 Vanille Rosé

#210 Beige Clair

#310 Beige

#400 Beige Rosé

#410 Beige Doré

#415 Sable

#420 Beige Miel

#600 Chocolat


Er zit 1 heel donkere kleur bij waarmee je eventueel zelfs kan contouren moest je dat on the go willen doen.


Ik ben zelf wel een foundation fan maar gebruik het liever niet overvloedig. Daarom is een stick altijd gemakkelijk voor me. Ik breng het een op de zones waar ik het nodig heb. De dekking is er goed omdat het ook een soort van concealer is. De naam always fabulous is dan een super geschikt hiervoor aangezien je het product echt onderweg kan aanbrengen en zo zie je er altijd goed uit.

Naast dat de stick heel handig in gebruik is, is er aan de achterkant ook een applicator voorzien. Met deze applicator kan je de foundcealer blenden. Zelf verkies ik meer mijn vingers omdat dat sneller gaat maar moest je je vingers niet vuil willen maken, is dat wel dé oplossing.


De foundcealer heeft een semi matte finish waardoor het lang blijft zitten. Na poederen is daarom ook niet noodzakelijk. Bovendien is de foundcealer ook nog eens waterproef wat hem ideaal maakt voor de komende lente en zomer.


De always fabulous long lasting stick foundcealer is sinds begin Maart verkrijgbaar bij alle geaurotiseerde Bourjois verkooppunten aan €18,99.

Vind jij on the go producten ook zo gemakkelijk?

xoxo Yana