BEAUTY: Lancôme Spring Summer collection

Lancôme komt elke lente weer met de mooiste make-up lijn die er is. Zij hebben met voorsprong de meest innovatieve make-up en dat laten ze elk jaar opnieuw zien. Ook dit jaar zitten er enkele opmerkelijke eyecatchers bij. Enjoy!

De eerste echte eyecatcher is de l'absolu rouge café bonheur top coat. De topcoat ziet er uit als een doorschijnende lipstick met glitters in. De topcoat wordt best over een lipstick heen gebruikt om je lipstick de perfecte glans te geven. Je gaat merken dat er lichte glitter los komt maar er vooral een glanzende laag overblijft. Super leuk om over een matte lipstick heen te dragen.

De tweede eyecater is de café bonheur le harmony blush in capitals. De naam zegt het al zelf, een blush in de vorm van hoofdletters. De hoofdletters hebben 4 verschillende kleuren van wit, oranje tot roos en licht bruin. De kleuren samen vormen een heel mooie lach glinsterende bushkleur die perfect is voor alle huidtypes. Wat ook erg leuk is, is dat de hoofdletters samen het woord 'LANCOME' vormen. Een echt collectors item voor in de beauty kast dus :-).

In de collectie zitten ook de teint idole ultra wear blush sticks. Deze sticks komen in 5 verschillende kleuren zodat elke huid een perfecte kleur kan vinden. Deze blush is iets minder intensief dan de hoofdletter blush. De stick breng je aan op de wangen en kan je vervangen met een borstel, sponsje of je vingers.

De nagellakken zijn ze ook deze keer niet vergeten. Deze keer is er een glinsterende nagellak en een zalmroze nagellak. Perfect om te combineren met de make-up van hierboven en zo je look af te maken!

xoxo Yana