BEAUTY: Sans Soucis Glow Spray

Een beetje glow of flitter kan iedereen wel gebruiken in zijn/haar leven en zo ook ik. Ik ben dol op fixerende sprays en al helemaal als er wat glans in zit want wie wilt er nu niet heel de dag door stralen? Sans Soucis kwam met een glow spray die je echt een geweldige finish geeft de hele dag door. Benieuwd?

De glow spray heeft dezelfde werking als een fixing spray. De spray gaat er voor zorgen dat je make-up langer blijft zitten en het minder poederig oogt. Naast deze voordelen krijg je ook nog een geweldige glans over je gezicht heen door de toegevoegde glinsterende pigmenten.


Ook zorg de glow spray voor extra verfrissing dankzij het thermaal bronwater dat er in zit. Zo kan je de spray meermaals per dag gebruiken om je gezicht even op te frissen. Zelf vind ik dit super fijn wannee het wat warmer is.

De spray gebruik je best 's ochtends na het make-uppen en doorheen de dag om op te frissen. De bus bevat 100ml en is geschikt voor alle huidtypes. Je kan de glow spray hier shoppen.

Ben jij ook zo dol op een glowing skin?

xoxo Yana