Onze nieuwe sofa!

Een tijdje geleden zagen jullie onderstaande post al voorbij komen op mijn Instagram. De post zegt al genoeg denk ik? Yes, we hebben een nieuwe sofa en wat voor één! Lees snel verder om te weten waarom ik voor Sofahost koos.

Ik heb het al vaker gezegd. Ik ben niet méga milieu of welzijns bewust maar ik probeer toch mijn best te doen. Daarom denk ik vaker en vaker na over mijn aankopen. Zo heb ik even nagedacht toen we besloten om een nieuwe sofa te kopen. Ik ben dan ook opzoek gegaan naar een Belgische fabrikant en zo gezegd zo gedaan.

Ik kwam bij het merk Sofahost terrecht. Een bedrijf dat nog niet zo lang geleden is opgericht. Ze staan bekend om hun (h)eerlijke sofa. Deze sofa's worden dus echt in Begië gemaakt en het leuke is dat ze daarom echt de dag na bestellen geleverd kunnen worden. Op onze vorige zetel hebben we 8 weken moeten wachten dus dit was voor mij nog een extra pluspunt.

Bij Sofahost kan je kiezen uit 10 verschillende sofa's in twee kleuren namelijk beige en grijs. Ik koos voor de grootste sofa in het grijs. Zoals jullie wel weten hebben wij een best grote living dus vond ik een grote sofa geweldig. Grijs, zwart, wit en rood zijn onze kleuren en daar past grijs dus perfect bij.


Naast het feit dat deze sofa's eerlijk zijn en snel geleverd worden is de sofa ook vlekproef. We hebben een hondje dus voor ons is het belangrijk dat dat die ook mee kan genieten van de sofa. Sofahost laat de stof van de sofa onderdompelen in een soort van bad waardoor het vlekproef wordt. Je kan het heel gemakkelijk met wat water en zeep weg krijgen, moest je toch een vlek hebben. Mijn keuze was dus snel gemaakt!

Je kan de sofa' van Sofdahost hier online shoppen.

Ben jij ook zo een fan van onze nieuwe sofa?

xoxo Yana