FASHION: My #4 items of the time

Deze maand is voor mij de maand van rusten en genieten van de eerste zonnestralen. Helaas is dit niet zoals ik gehoopt had. Het weer zit wel mee maar thuis zijn we enorm hard aan het werken om ons huisje helemaal klaar te stomen voor de zomer. De zolder wordt helemaal onder handen genomen en er komen 2 kamers en een berging. Daarnaast zijn we ook nog bezig in de tuin, deze willen we echt helemaal summer proof maken om er echt van te kunnen genieten deze zomer. Druk druk druk en daar horen enkele gemakkelijke outfits bij als je het mij vraagt. Daarom overloop ik graag met jullie mijn TOP 4 favoriete outfits van deze maand. Enjoy!

Het eerste item is een lounge pak. Dit pak is ideaal om thuis te dragen als je druk bezig bent. Ik draag het ook graag als ik in de tuin aan het werken ben. Het bestaat uit een high waisted jogging broek en een cropped trui. De trui is breed ingesneden waardoor je het over 1 schouder zou kunnen dragen maar zelf draag ik het liever recht. Het truitje komt wel korter dan de jogging broek. De broek is van hoge taille en zit echt super goed. Ik kom voor het zwarte pak omdat dit altijd een goede kleur is. Moest ik dan onverwachts buiten moeten is zwart altijd goed. Dit pakje kan je hier shoppen. Het komt in verschillende kleuren maar zwart blijft toch echt mijn lieveling kleur.

Vervolgens koos ik voor nog een extra lounge pak. Deze koos ik in het bordeaux. Bordeaux vind ik een super mooie kleur en deze had ik nog niet in mijn kleerkast hangen. Dit lounge pak is iets anders dan het zwarte. De broek komt iets minder high waist en is iets dunner dus ideaal voor warmere dagen. Het bovenstuk is een truitje met lange mouwen en het valt ook normaal van lengte. Ook het truitje is iets dunner dan de zwarte trui. Je kan de lounge pakjes ook met elkaar combineren want zwart en bordeaux gaan perfect samen. Dit leuke setje kan je hier shoppen. Het komt in verschillende kleuren zo kan iedereen zijn favoriet er wel tussen vinden!

Om de outfits af te maken koos ik voor een super leuk slangen print jasje. Als ik dan toch de deur uit moet kan ik dit jasje snel aantrekken en ben ik helemaal klaar om fashionable de dag door te gaan. Slangenprint is helemaal van deze tijd en ik ben er helemaal weg van. Het jasje valt iets losser en de mouwen zijn super leuk als je ze opstroopt. Het is echt helemaal mijn ding! De slangenprint is voor mij heel nostalgisch en doet me helemaal terugdenken aan vroeger. Wat wel heel opvallend is, is dat die vroeger een beetje vulgair werd gedragen en het nu echt een fashion statement is. Do probeer ik deze altijd te combineren met iets heel eenvoudig. Daarom past deze perfect op het zwarte loungewear pakje. Met iets zwart er onder heb je ook meteen je jasje als echte erecatcher, wat will je nog meer als dat! Het jasje kan je hier shoppen.

Als laatste item kan de rolkraag niet ontbreken. Vorige maand koos ik voor een knal gele en deze maand ga ivoor de knal roze. De neon trend is helemaal in en daarom blijf ik ook mee op de trein zitten met deze knal roze rolkraag. Het is een heet warme trui die lekker oversized zit. Exact hetzelfde model liet ik jullie vorige keer zien. Ik was er zo blij mee omdat de echt geweldig zat. Zowel voor binnen als buiten vind ik hem geweldig. Ik durf hem wel eens over een legging aan te doen of net boven een coole jeans. Alls kan met zo een leuke oversized rolkraag. Een must have voor in je kast. Deze rolkraag kan je hier shoppen. Hij bestaat ook in verschillende andere kleuren waaronder het geel van vorige keer maar ook heel basic zwart en wit!

Wat is jouw favoriete item van deze maand? Heb je er meerdere? Ik kan nooit maar 1 item uitkiezen daarom heb ik gekozen voor een top 4. Hope you enjoyed it!

xoxo Yana