BEAUTY: Yves Rocher geparfumeerde spray

March 15, 2019

Yves Rocher komt weer met iets nieuw op de markt. Dit keer iets wat ze nog niet hadden voorheen. Je kon er al parfum kopen of eau de toilette maar nu komen ze met geparfumeerde haar en lichaam sprays. Een soort van body en hair mist die je geweldig doet ruiken. Benieuwd?

 

 

Sinds 1 februari zijn ze al te koop in hun winkels en op de online webshop. De 8 verschillende geuren doen je helemaal wegdromen. Ik ontving 4 van de 8 geuren om te testen. Ik ben nog al een zoetebek en rood fruit is helemaal mijn ding. Daarom werd ik ook meteen aangetrokken door de rode variant Deze ruikt naar framboos en munt en is dus ook echt mijn favoriet. 

 

Naast de rode variant ontving ik ook nog: 

Geel - Mango & koriander 

Paars - Lavendel & braam

Groen - Olij & petit grain

 

Daarnaast zijn er ook nog:

Fel groen - Amandel & oranje bloesem

Perzik kleurig - Perzik & steranijs

Oranje - Vanille

Blauw - Kokos

 

Naast goed ruiken ben ik vooral een fan omdat Yves Rocher weer goed aan het milieu heeft gedacht. De flesjes zijn volledig recycleerbaar en de sprays bestaan  ook nog eens 95% uit natuurlijke ingrediënten. Yves Rocher voegde daaraan een 100% natuurlijke alcohol toe en zo kwamen ze tot deze succesformule. 

 

De sprays komen op 6,95 en kan je hier shoppen. 

 

 

xoxo Yana 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow me on social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Snapchat Icon
  • White LinkedIn Icon