BEAUTY: Babor cleansing foam mask

March 11, 2019

Maskertjes zijn helemaal van deze tijd en dan vooral de sheet masks. Als ze nu nog met bubbels zijn, dan is het helemaal compleet! Babor kwam op de merkt met een oxygen foam cleansing mask. Het is een limited edition masker dus mijn nieuwsgierigheid kan je wel raden zeker?

 

 

Het masker gaat er voor zorgen dat je huid een extra portie hydratatie krijgt en je cellen worden diep worden gereinigd. Dit allemaal gebeurt aan de hand van een sheet masker in combinatie met verzorgend schuim. Dit schuim zie je eerst niet zitten op het masker maar eens dat je het aanbrengt gaat het bubbelen en verschijnt er een laag schuim tussen je huid en het masker. Dit schuim gaat een zacht prikkelend gevoel geven tijdens het reinigen van je huid maar nadien geniet je van een zachte huid! 

 

 

Hoe werkt het masker?

  • Reinig de huid 

  • Zorg er voor dat de huid vochtig is

  • Haal het masker uit de verpakking en breng het aan

  • Laat het masker 10 minuten op de huid

  • Verwijder het masker en spoel je gezicht met warm water af

 

 

Het masker komt in een doosje per 3 en is verkrijgbaar in alle Babor erkende verkooppunten/instituten of online voor €14,90.

 

xoxo Yana

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow me on social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Snapchat Icon
  • White LinkedIn Icon