BEAUTY: Bourjois Fabuleux

They did it again! Bourjois doet het elk seizoen opnieuw. Ze komen weer met de perfecte lipsticks. Elke keer opnieuw denk ik dat het niet beter kan maar toch bewijzen zij het tegendeel en verbeteren ze de formule nog maar eens. Ik heb het natuurlijk over hun nieuwe Fabuleux lijn. Benieuwd naar?Toen ik dit in de bus kreeg wist ik dat het weer tijd was voor lipstick innovation. Hoe doen ze het toch? Elke keer slagen ze er in om een nog perfectere formule te ontwikkelen die uren op je lippen blijft zonder dat je het door hebt. Geen uitdroging, geen pigmentverlies maar wel een perfecte lipstick.De Rouge Fabuleux heeft als doel om 3 lipstick wensen te vervullen

  • Lang op de lippen blijven

  • Geweldig pigment

  • Geweldig comfortDe Bourjois Rouge Fabuleux komt in 16 verschillende kleuren gaande van nude tot paars en bruin. 16 kleuren waar er ongetwijfeld wel één kleur moet tussen zitten die jou perfect staat. Dit zijn de kleuren:


01 - Abracadabeige!

02 - à l'eau de rose

03 - Bohemian raspberry

04 - Jolie mauve

05 - Peaunut better

06 - Sleepink beauty

07 - Perlimpinpink

08 - Once upon a pink

09 - Fée violette

10 - Scarlet it be

11 - Cindered-lla

12 - Beauty and the red

13 - Craberry tales

14 - Clair de plum

15 - Plum plum pidou

16 - Rêve tonnaZoals gewoonlijk heeft Bourjois weer gezorgd voor een geweldig gemakkelijke vorm van lipstick. Deze kan je bijna aanbrengen zonder in de spiegel te kijken. Hij brengt romig aan alsof je een lippenbalsem opsmeert en droogt snel uit zodat je pigment mooi blijft zitten. De lipstick droogt dan wel uit maar je lippen absoluut niet. Het lijkt alsof de lipstick verdwijnt van je lippen.De lipsticks hebben allemaal een ongelooflijke pigmentatie, van de lichtste tot de donkerste kleur zijn ze erg zichtbaar op de lippen en dat blijft ook uren. De lipstick blijft tijdens het eten en drinken gemakkelijk zitten en je voelt hem nauwelijks tot niet. Na een 8 tal uur zal je wat uitdroging van je lippen voelen maar het pigment blijft dan nog steeds goed. Ik haal hem er liefst na deze tijd af en breng hem opnieuw aan ipv bij te werken. Zo voorkom je verdere uitdroging van je lippen.


De Bourjois Rouge Fabuleux lipsticks zijn vanaf midden Maart verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Bourjois verkooppunten voor een adviesprijs van €15,99.xoxo Yana