LIFESTYLE: Nintendo Switch Dragons Dawn of new riders

De meeste weten wel dat ik een echte geek ben. Sommige verwachten het niet maar je kan mij echt blij maken met spelletjes. Ik kan me er uren mee vermaken en voor dat et uit is, hoor je me niet meer. Nu kwam Bandai Namco et het nieuwe spel DRAGONS DAWN OF NEW RIDERS. Benieuwd naar? Ik vertel je er graag meer over.

In het spel Dragons Dawn Of New Riders duikt er een held samen met zijn draak op in de lucht en enkel jij moet helpen de slechteriken mee te verslagen. Het doel van de slechteriken is om om heel het drakenheiligdom te vernietigen. De held in dit spel kreeg de naam Scribble en zijn draak heet Patch. De slechterik heeft de naam Eir gekregen. Deze moet je proberen verslagen om zo de draken te redden en de ondergang tegen te gaan.

Het spel is een echt avontuur waar Scribbler en Patch de strijd aangaan tegen de vijand Eir. Ze verkennen de locatie door de vliegen als Havenholme, Valka's Mountain en Blood Briar Island.


Het leuke aan dit spel is dat je 2 personages moet bespelen. Je gaat afwisselen tussen Scribbler en Patch om alle obstakels te overwinnen en zo de slechteriken te verslaan en het drakenheiligdom te redden. Je komt in verschillende locaties waar je echt kleine spelletjes moet spelen om zo verder in het spel te geraken. Haal jij het einde en red je het drakenheiligdom?

Spin Master bracht ook nog super leuk speelgoed uit dat zich baseert op het Dragons spel. Zo is je collectie echt helemaal compleet! Tijd om de draken te verslaan!

DRAGONS DAWN OF NEW RIDERS - €39,99

Ben jij ok zo een geek als ik?

xoxo Yana