BEAUTY: Yves Saint Laurent Rouge

Yves Saint Laurent kwam een tijdje geleden met de Rouge Pur Couture The Slim lipsticks. Deze lipsticks zijn te herkennen aan hun typische YSL verpakking (zwart met goud) en hun vierkante vorm. Iets wat je niet vaak ziet bij een lipstick. Benieuwd naar hoe ze zijn? Enjoy!

Ik kreeg de lipsticks in drie kleuren toegestuurd. Drie kleuren die ver uit elkaar liggen wat het leuk maakt om ze te testen. De kleuren zijn:

  • Ambiguous Beige

  • Rouge Extravagant

  • Reversed Red

De lipsticks voelen erg zacht aan tijdens het swatchen op mijn hand. Wel is erg opvallend dat de vorm vierkant is waardoor het mij moeilijk leek om dit op de lippen te gebruiken. Mijn gedacht werd meteen bevestigd toen ik dit ging testen. Het was even knoeien om het mooi te krijgen binnen de lijntjes maar eens dat het gelukt was, waren de kleuren wel prachtig. Ook op de lippen voelden ze heel aangenaam aan. De lipsticks bleven vrij romig ondanks dat ze een matte finish hebben.De verpakking van deze lipsticks is absoluut een zwakte voor iedere vrouw. Het straalt luxe uit en is een echte must have voor in je handtas of make-up bag. Bovendien is de Rouge Pur Couture The Slim lipstick in 17 verschillende kleuren verkrijgbaar en komt hij met zijn zwart met goud afgewerkte verpakking op €38,50.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim - €38,50

xoxo Yana